Amazon quiz Answers - Play and win exciting prizes

Amazon quiz Answers - Play and win exciting prizes

In this post you're going to know about an awesome Amazon quiz Answers - Play and win exciting prizes .

Awesome right!

Here we provided all answers of previous quiz check them below and answer your quiz

Let's jump right into the offer details...

Here we provided Amazon quiz Answers, amazon quiz bournvita, how to win amazon quiz, tweet with amazon quiz, amazon quiz amazon echo, cool tricks amazon quiz, amazon quiz oneplus 6 winners, amazon quiz time win 50000, amazon quiz 5000 amazon pay balance, amazon quiz winners, amazon riddle quiz, amazon quiz contest today answer, amazon loreal quiz, amazon voylla quiz, amazon march quiz answers, amazon quiz oneplus 6, amazon app only riddles, amazon quiz bose, amazon app quiz oneplus , amazon quiz time 9999, amazon quiz winner may 2018, amazon quiz 26 july, amazon quiz 50000, amazon app only quiz answers, how to participate in amazon quiz, amazon quiz time oneplus 6, amazon india fashion quiz, amazon quiz time huawei p20 lite, amazon 8 quiz, amazon quiz nokia 7 plus answers, amazon app art quiz, amazon quiz brylcreem, amazon quiz pedigree, amazon quiz huawei p20 lite, amazon quiz philips trimmer, amazon quiz 18 july



Follow the below steps to get Amazon Quiz answers 


  • At first download Amazon app

  • Sign up / Sign in to Amazon App

  • Now at the home page scroll down and tap on Quiz Time Banner As shown above

  • Now click on play and win

  • Enough!! Just answer the Questions and wait for results.

  • For all our coolzoffers (tech guide services) Followers we are provided answers of all Amazon Comfort Quiz answers below

Amazon quiz Answers - Play and win exciting prizes



Amazon Freedom Quiz answers - Answer and win Rs.10,000/-


Q.1.Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?

Answer - Javelin throw


Q2.Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?

Answer- Queen


Q3. What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

Answer – Let the Buyer Beware


Q4. The recently announced ____ Mission will be India’s first manned space flight, and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.

Answer – Gangayaan


Q5. By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

Answer – Marilyn monroe



Amazon Bose SoundTouch 20 Quiz answers - Answer and win a Bose SoundTouch 20


1. Panchathan Record Inn is which composer’s in house studio?

Answer. A.R. RAHMAN


2. NASA used data from ISRO’s lunar probe Chandrayaan-1 to confirm the presence of ice on the moon.

Answer. TRUE


3. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of the speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer. MARK ANTONY


4. Which state government has decided to re-name its new capital city as ‘Atal Nagar’ in memory of late Prime Minister Atal Bihari Vajpayee?

Answer. CHHATTISGARH


5. Which banking institution commenced it’s operations from the 1st of April 1935?

Answer. RESERVE BANK OF INDIA


For more details Tap here : Amazon Bose SoundTouch 20 Quiz answers - Answer and win Bose SoundTouch 20

Amazon Quiz time answers - Answer and win Rs.9,999/-



Q1. Which Indian sportsperson clinched India’s first Gold in the currently ongoing 18th Jakarta Asian Games 2018 on August 19?

Answer – Bajrang punia


Q2. The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called ___.

Answer – Goth


Q3. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True


Q4. ‘In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay


Q5. On which date was the ‘World Photography Day’ observed recently?

Answer –  August 19


Tap here for more info---> Amazon Quiz time answers - Answer and win Rs.9,999/-

Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz answers - Answer and win a Samsung Galaxy Note 8



Q1. The name for which type of pants originated in Genoa, Italy ?

Ans : Jeans


Q2. Which bank has become the first bank in India to introduce Iris Scan Authentication for Aadhaar-based transactions through its micro ATMs?

Ans : Axis Bank


Q3. Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

Ans: Titan


Q4. The movie 'Taare Zamin Par' was inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Ans: True


Q5. Which city recently hosted the 11th World Hindi Conference (WHC) 2018 ?

Ans: Ports Louis, Mauritius

Amazon Vivo Quiz answers - Answer and win a Vivo Nex



Q1. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish


Q2. In which year did Atal Bihari Vajpayee become India’s prime minister for first time?

Answer -1996


Q3. Which of these actors played on-screen father to their real father?

Answer – Abhishek Bachchan


Q4. ‘Strings’ – a band which became famous for songs like ‘Duur’ and ‘Anjane Kyon’ is from which country?

Answer -Pakistan


Q5. The ‘Postal Highway Project’, for which Government of India is providing financial support, is located in which country?

Answer – Nepal

Amazon Quiz time answers - Answer and win Rs.100,000/-



Q1. Fakhar Zaman, who recently became the fastest player to score 1000 ODI runs, belongs to which country?

Answer – Pakistan


2.Rumtek monastery is located in ____.

Answer – Sikkim


Q3. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer – Bhanu Athaiya


Q4. Nihal Sarin, who recently became the 53rd chess Grandmaster from India and the 12th youngest grandmaster in chess history, belongs to which state?

Answer – Kerala


Q5. Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

Amazon Iphone X Quiz Answers - Answer and win Iphone X




Q1. Prasar Bharati tied up with which techonological giant to telecast the 2018 Independence Day programme live online?

Answer – Google


Q2. Sangai festival is an annual cultural festival that takes place from November 21 to November 30. The Sangai festival is celebrated in ____

Answer – Manipur


Q3. What continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antarctica


Q4. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of maladies


Q5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer – Pablo Picasso


Amazon Freedom Quiz answers - Answer and win Rs.72,000/-




Q 1. The ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

Ans- Nagaland


Q 2. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?

Ans- The Golden Quadrilateral


Q 3. Which Indian city was recently declared as a World Heritage City (WHC) by UNESCO?

Ans- Ahmedabad


Q 4. Which is The National Fruit Of India ?

Ans- Mango


Q 5. Which one Of These is a Traditional Folk Dance Of the People Of Lakshadweep island ? 

Ans- Lava Dance


Amazon Prime Quiz week answers - Answer and win Rs.9999/-




Q1. Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

Answer – January


Q2. Which is the tallest mammal?

Answer – The Giraffe


Q3. In the context of cricket, what does ‘mankaded’ mean?

Answer – When a bowler runs out the non striking batsman when latter leaves the crease when backing up


Q4. As per which of these calendars are we in the year 2018?

Answer – Gregorian calendar


Q5.Which of the following is a form of Japanese massage?

Answer – shiatsu


Amazon Comfort Quiz answers




Q1. What’s the name of India’s first Amazon Original Series?

Ans: Inside edge

Q2. Which of these is NOT an Amazon Original series?

Ans: FRIEND

Q3. Who among these is NOT a member of the cast/crew of the Amazon Original series Breathe?

Ans: Alok Nath

Q4. All Prime members get free access to Prime Video

Ans: True

Q5. The Prime Day Sale 2018 starts at 12 Noon on 16th July

Ans: True



Amazon Pay Quiz Answers 



1. Amazon Pay balance can also be used to pay for movies, travel tickets, monthly utility bills, recharges and more in a single click on partnering apps & websites.

Answer: true

2.Amazon Pay can be used to pay on several apps & websites. Which of the following do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment?

Answer: iron bank of bravos

3. Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay?

Answer: fits in your pocket

4.While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answer: amazon.in username and password

5. The cashback for Amazon Pay offers across partner apps & websites is received in the form of ?

Answer: amazon pay balance


Amazon Riddles Quiz 



1. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer:- A Deck Of Cards

2. How many months have 28 days?

Answer:- All 12 Months

3. We’re five little items of an everyday sort; you’ll find us all in ‘a tennis court’. What are we?

Answer:- Vowels

4. What has cities, but no houses; forests, but no trees; and water, but no fish?

Answer:- A Map

5. What gets wetter and wetter the more it dries?

Answer: Towels



Amazon Pay Quiz Answers 



1. Amazon Pay balance can also be used to pay for movies, travel tickets, monthly utility bills, recharges and more in a single click on partnering apps & websites.

Answer:  true

2.Amazon Pay can be used to pay on several apps & websites. Which of the following do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment?

Answer:  iron bank of bravos

3. Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay?

Answer: fits in your pocket

4.While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answer: amazon.in username and password

5. The cashback for Amazon Pay offers across partner apps & websites is received in the form of ?

Answer: Amazon pay balance

Amazon Huawei P20 Quiz Answers



Q1. Which of these phrases are associated with the brand Huawei?

Answer- Make it Possible

Q2. The Huawei P20 Pro comes with a Leica triple rear camera. What is its maximum resolution?

Answer-40MP

Q3. What kind of build does the Huawei P20 Lite sport?

Answer- Glass Body

Q4. Huawei P20 Pro and Huawei P20 Lite come with ___ selfie camera?

Answer- 24MP

Q5. What kind of display does the Huawei P20 lite have?

Answer- 19:9 Notch Display


Amazon Fire TV Stick Quiz Answers



Q1.Which of the following can you NOT find on the Fire TV stick?

Answer is: Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything

Q2.What can you NOT do using the Fire TV Stick Remote?

Answer is: Start your microwave in the kitchen

Q3.Which of these Fire TV stick feature helps you setup an alert after a monthly data usage limit is reached?

Answer is:  Data Monitoring

Q4. You can access YouTube through Silk and Firefox browsers on the Fire TV Stick

Answer is: True

Q5.Which of these is a benefit that Prime members enjoy with the Fire TV Stick?

Answer is: Access to Amazon Prime Video content on their TV

Amazon The Face Shop Quiz Answers



Q1. Which of these is a product that is offered by The Faceshop?

Answer is: Face masks

Q2. Which of these is NOT a kind of face mask offered by The Faceshop?

Answer is:  Real Nature Radioactive Red Face mask

Q3.  What is the recommended duration of keeping face masks by The Faceshop on your skin for maximum benefit?

Answer is: 10-15 minutes

Q4.  Which of these is NOT a benefit of using The Faceshop Green Tea Face Mask?

Answer is: Tickles the skin

Q5. K-Beauty’ refers to skin-care practices, cleansing rituals and products that derive from __. Fill in the blank.

Answer is: South Korea



Amazon Prime Quiz Answers



Q 1. What’s the name of India’s first Amazon Original Series?

Ans- Inside edge

Q 2. Which of these is NOT an Amazon Original series?

Ans- FRIEND

Q 3. Who among these is NOT a member of the cast/crew of the Amazon Original series Breathe?

Ans- Alok Nath

Q 4. All Prime members get free access to Prime Video

Ans- True

Q 5. The Prime Day Sale 2018 starts at 12 Noon on 16th July

Ans- True


Amazon Huawei P20 Pro Quiz Answers



Q1. The Huawei P20 Pro comes with an AI-driven photography system. What does AI stand for in this context?

Answer: Artificial Intelligence

Q2.  Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer: Saudi Arabia

Q3. Huawei P20 Pro does NOT use AI in which of these forms?

Answer: AI based in-built espresso maker

Q4. With the support of Master AI, the Huawei P20 Pro can identify __ different photography scenarios and adjust its camera settings accordingly. Fill in the blanks.

Answer: 19

Q5. Which of these is NOT a way in which AI helps enhance images clicked by the Huawei P20 Pro?

Answer: Add a rainbow to each photo clicked


Amazon Super Value Day Quiz Answers



1. Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer:  Rs 1200

2. Super Value Day occurs on which days of the month?

Answer: 1st 2nd and 3rd Of the Month

3. After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Answer: 72 Hours

4.  Which of the following would NOT be eligible for the Super Value Day cashback offer?

Answer:  Electronics and Furniture

5. Customers using which bank’s credit or debit card are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

Answer: ICICI BANK

6. During Super Value Days, how many products from Amazon Pantry store are eligible for SVD cashback offer?

Answer: All


Amazon Philips Quiz Answers



Q1. Beards and moustaches can protect one from UV rays and skin damage.

Answer: True

Q2. Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Answer: Mole Patch

Q3. The Philips DuraPower beard trimmer BT3221/15 can deliver up to ___minutes of cordless use after 1 hour of charging ?

Answer: 90 Minutes

Q4. Which of these is NOT a feature of the new Philips DuraPower beard trimmers?

Answer: Powered By Arc Reactor

Q5. Which of these Indian celebrities is currently associated with Philips trimmers and male grooming products?

Answer: Virat Kohli


Amazon Art Quiz



Q1. Who is the famous Indian painter who painted ‘Shakuntala’?

Answer: Raja ravi varma

Q2. Which of these famous Indian painters was awarded the Padma Vibhushan in 1991?

Answer: M.f.hussain

Q3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?

Answer: Ikigai

Q4. Which of these famous painting by Leonardo da Vinci is also known as ‘La Gioconda’?

Answer: The Mona Lisa

Q5. Now, you can purchase original and authentic artwork by reputed artists on Amazon.in in the form of paintings, drawings, prints and more from verified art galleries.

Answer: True



Amazon Brylcreem Quiz Answers



Q 1. Which of these celebrities is currently associated with the brand Brylcreem?

Ans- Varun Dhawan

Q2. Brylcreem does NOT offer products in which of the following categories?

Ans-  Ice creams

Q 3. Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Ans- Mole patch

Q 4. Brylcreem Beard Oil is formulated with 3 special oils – Sesame Oil, Olive Oil and ____. Fill in the blanks

Ans- Almond oil

Q 5. Which of the following is a benefit of using beard oil?

Ans- Hydrates and softens facial hair and the skin beneath


Amazon Comfort Quiz Answers



1. Which of the following is NOT a benefit of using fabric conditioners?

Answer: Makes cloth magnetic

2. Comfort fabric conditioners can be used on several types of clothes including woolens, towels, bedsheets and more.

Answer: true

3. The new range of Comfort fabric conditioners specially formulated for baby clothes is called __. Fill in the blanks.

Answer: Comfort Baby

4. Comfort fabric conditioners CANNOT be used in which of the following methods of washing?

Answer: Brainwash

5. When washing clothes in a bucket, which of these is the correct way of using Comfort fabric conditioners?

Answer: Soak clothes in comfort after detergent wash


Amazon Subscribe & Save Quiz Answers



1. Using Subscribe and Save, you can set up monthly automatic deliveries and earn savings on your daily essentials.

Answer:- True

2. Which of the following is NOT a benefit of using Subscribe and Save?

Answer:- Free ice-cream on each delivery

3. Which of these can you NOT do for any ongoing subscriptions on Amazon.in?

Answer:- Request deliveries in Kryptonite boxes

4. Now you can pay for your subscriptions automatically using Amazon Pay balance and get ___ ?

Answer:- Extra 20% back on each subscription


5. Subscription boxes’ are curated, monthly subscriptions that caters to your everyday personal and household needs. Which of these consists of handpicked health and wellness products?

Answer:- Healthy Subscription box


Amazon World Music Day Quiz



Q1.When is World Music Day celebrated?

Answer: 21st June

Q2. Which of these is NOT the name of a popular band from the 60’s?

Answer: The red bug

Q3. Which was the first song ever to be played in outer space?

Answer: Jingle bell

Q4. Shape of You’ is a Grammy award-winning song by which artist?

Answer: Ed Sheeran

Q5. Which of these is NOT an instrument associated with Indian classical music?

Answer: Pivot


Amazon Sports Fashion Quiz



Q1. Which of these brands is the current official sponsor of Liverpool Football Club kit?

Answer: New balance

Q2. ‘Athleisure’ is a fashion trend in which clothing designed for athletic activities is worn in other settings. Which of these would NOT classify as athleisure?

Answer: Kurta pyajama

Q3.Under Armour, the American sportswear and performance brand, in India is exclusively available on Amazon.in

Answer: True

Q4. Which of the following is NOT a benefit of shopping from Amazon Fashion during the Wardrobe Refresh Sale?

Answer: Free hugs on every purchase

Q5. When is the Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in?

Answer: 21st june to 24th 2018


Amazon Indian Fashion Quiz



Q1. Which Indian city does the Kanjeevaram weave come from?

Answer: Kanchipuram

Q2. The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which brand is this

Answer; Titan

Q3. Which of these garment/fabric styles did NOT originate in India?

Answer: Shibori

Q4. The Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in offers several benefits and discounts on clothing, footwear, and fashion accessories. When is it?

Answer: 21st to 24th June 2018

Q5. You can avail additional discount on shopping with ICICI debit/credit card during the Wardrobe Refresh Sale. What is the maximum discount you can avail under this offer?

Answer: Rs.1000



Amazon International Fashion Quiz Answers



Q1. Which famous Style of Men’s Formal shoes is named after a University in the UK?

Answer: OXFORD

Q2. Virat Kohli and Cristiano Ronaldo, Both are associated with international luggage Brand. Name this Brand?

Answer: American Tourister

Q3.Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer: On your feet

Q4. Which of the following is NOT a benefit of shopping from Amazon Fashion during the Wardrobe Refresh Sale?

Answer: Free ice cream on every purchase

Q5. When is the Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in?

Answer: 21st to 24th June 2018


Amazon Fashion Refresh Quiz Answers



Q1. This American brand invented ‘Blue Jeans’ in partnership with Jacob Davis in 1871 and recently celebrated 145th birthday of jeans. Which brand was it?

Answer: Levi’s

Q2. Which of these popular style of sunglasses were originally developed in 1936 for military pilots to protect their eyes while flying?

Answer: Aviators

Q3. This footwear and apparel brand shares its name with an American wild cat, which also features in its logo. Which brand is it?

Answer: PUMA

Q4. The Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in offers several benefits and discounts on clothing, footwear and fashion accessories. When does it go live for all customers?

Answer: 21st June 2018

Q5. Which of the following is NOT a benefit of shopping from Amazon Fashion during the Wardrobe Refresh Sale?

Answer: Free hugs on every purchase


Amazon Jack Ryan Quiz Answers



Q 1. This fictional character worked with the CIA as an analyst, but was soon pulled into a series of CIA operations throughout Europe and the Middle East. Who is he?

Ans- Jack Ryan

Q 2. ‘Jack Ryan’ is also an upcoming Prime Original action/adventure series.

Ans- True

Q 3. Who is the lead actor in the upcoming ‘Jack Ryan’ Prime Original series?

Ans- John Krasinski

Q 4. Which of these authors created the ‘Jack Ryan’ character?

Ans- Tom Clancy

Q 5. When is the web series ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ set to release worldwide on Amazon Prime Video?

Ans- 31st August, 2018

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Post your valuable comment here